Om oss

Vår lidenskap er rekruttering og karriereveiledning!

Trine Elise Rødal
Trine Elise Rødal
Wegard Fladmark
Wegard Fladmark

Karrierespesialisten AS er basert i Ålesund, og vi spesialiserer oss innen tradisjonell rekruttering og digital rekruttering samt konsulentvirksomhet for kunder over hele landet.

Vi rekrutterer til alle stillingsnivåer i de aller fleste bransjer.

Vårt konsept retter seg også inn mot ulike nettverk, karriereveiledning og seminarer hvor vi skaper engasjement, motivasjon, inspirasjon og leverer gode resultater!

OM REKRUTTERER TRINE ELISE RØDAL:

Leder/eier og rekrutterer i Karrierespesialisten AS. Firma ble startet i 2018,  på bakgrunn av et veldig engasjement for å bidra til at mennesker finner sin plass i arbeidslivet. Trine koser seg også med daglig å få matche ulike kandidater med stillinger på vegne av våre oppdragsgivere!

Trine er bosatt i Ålesund, er utdannet eksportmarkedsfører fra Høgskolen i Østfold hvor markedsføring, økonomi og språk sto i fokus. Av yrkeserfaring kan nevnes eksport, administrasjon, salg og rekruttering for anerkjente bedrifter så som Adecco, PostNord, Devold Amt, Maskegruppen.

OM REKRUTTERER WEGARD FLADMARK:

Wegard har over 20 års arbeidserfaring i Ålesund og omegn og har vært innom flere bransjer, men har hovedsakelig sin bakgrunn fra eiendomsbransjen i Ålesund.

Han har sin utdanning fra Handelshøyskolen BI innen Eiendomsmegling og Eksportmarkedsføring i Spania og har mellom annet vært franchisetaker i Terra Eiendomsmegling i samarbeid med Ørskog Sparebank. Som eiendomsmegler har Wegard også jobbet med nybygg og næringseiendommer da hovedsakelig i DNB Eiendom.

 Wegard var representant for Huseiernes Landsforbund på Sunnmøre i perioden 2003-2008.

Nå er han engasjert i rekrutteringer på alle nivåer og innen de fleste bransjer. Wegard har opparbeidet seg et stort nettverk over hele landet, og kan også kontaktes for forespørsler om nye ansettelser.