Om oss

Vår lidenskap er rekruttering og karriereveiledning!

Karrierespesialisten AS er basert i Ålesund, og spesialiserer seg på digital rekruttering og konsulentvirksomhet for kunder over hele landet.

Vi rekrutterer til alle stillingsnivåer i de aller fleste bransjer.

Vårt konsept retter seg også inn mot ulike nettverk, karriereveiledning og seminarer hvor vi skaper engasjement, motivasjon, inspirasjon og leverer gode resultater!

Vi har også samarbeidspartnere som gir oss et bredt nettverk avhengig av de ulike typene oppdrag som skal løses.

OM REKRUTTERER TRINE ELISE RØDAL:

Leder/eier og rekrutterer i Karrierespesialisten AS. Firma ble startet på bakgrunn av et veldig engasjement for å bidra til at mennesker finner sin plass i arbeidslivet.

Å ha en jobb å gå til er for de fleste et viktig fundament å ha. Da føler vi oss inkluderte og vi føler oss som en del av fellesskapet.

En viktig pådriver er også å daglig få matche ulike kandidater med stillinger på vegne av våre oppdragsgivere!

Trine Elise er bosatt i Ålesund, er utdannet eksportmarkedsfører fra Høgskolen i Østfold hvor markedsføring, økonomi og språk sto i fokus. Av yrkeserfaring kan nevnes eksport, administrasjon, salg og rekruttering for anerkjente bedrifter så som Adecco, PostNord, Devold Amt, Maskegruppen.

Velkommen til å ta kontakt med Trine Elise når det gjelder rekruttering til landsdekkende stillinger på mail: trine@karrierespesialisten.no eller tlf: 473 25284.