Våre tjenester:

REKRUTTERING:

For bedrifter som ønsker profesjonell rekruttering! 

Vi kan tilby deg som kunde våre rekrutteringsprosesser fra A-Å, hvor vi gjerne har fysiske møter med våre kunder og blir med i intervjuene. 

Digital rekruttering har også blitt et populært tilbud, som gjør oss i stand til å bistå deg med ansettelser over hele landet. 

Be oss gjerne om tilbud, da vi har gode referanser og skal alltid være konkurransedyktige på pris!

NEDBEMANNING OG OMSTILLING:

Vi bidrar også dersom ditt firma har behov for bistand innen nedbemanning og omstilling. 

For ansatte som kommer i en posisjon hvor de nedbemannes, så vil det være av stor verdi for de å få en tilrettelagt rådgivningspakke via Karrierespesialisten AS for lettere å komme seg videre i sin karriere.

Flere arbeidsgivere tar også kontakt med oss for å bistå egne ansatte som er i dialog om omstilling.  Det kan være mange årsaker til at en ansatt ikke greier å stå i sin opprinnelige stilling.

Dersom ditt firma har en ansatt som trenger bistand til å finne en annen jobb, så tilbyr vi også løsninger for dette, slik at din ansatte får verdifulle verktøy til å søke andre muligheter.


KARRIEREVEILEDNING:

Føler du at du står fast, at du er i en jobb du ønsker deg bort ifra? Eller greier du rett og slett ikke helt å finne ut hvor «skoen trykker»? 

Ta kontakt med oss, og vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg å se situasjonen klarere. Hos oss kan du bestille karriereveiledning på timesbasis via Teams.

 Gi deg selv muligheten til å finne et godt ståsted for veien videre i din karriere.

Vi har egne studentpriser.

                   KARRIERESPESIALISTEN AS - VI HJELPER DEG MED VEIEN VIDERE!