Våre tjenester:

REKRUTTERING:

For bedrifter som ønsker profesjonell rekruttering!

Online rekruttering er en ny og spennende form for rekruttering, og du får din egen rekrutterer med på laget i dine ansettelsesprosesser.

I Karrierespesialisten jobber vi 24/7 for at kundene våre skal få levert de beste kandidatene til stillinger på alle nivåer, til alle typer bransjer, og over hele landet.

Digital rekruttering gjør at vi har fjernet alle fordyrende mellomledd og tidstyver. Vi har også kapasitet til å levere svært høyt volum av kandidater på kort tid for kunder som har behov for det.

Kontakt oss gjerne i dag dersom du ønsker et pristilbud for din bedrift: trine@karrierespesialisten.noNEDBEMANNING OG OMSTILLING:

Vi bidrar også dersom ditt firma har behov for bistand innen nedbemanning og omstilling. 

For ansatte som kommer i en posisjon hvor de nedbemannes, så vil det være av stor verdi for de å få en tilrettelagt rådgivningspakke via Karrierespesialisten AS for lettere å komme seg videre i sin karriere.

Flere arbeidsgivere tar også kontakt med oss for å bistå egne ansatte som er i dialog om omstilling.  Det kan være mange årsaker til at en ansatt ikke greier å stå i sin opprinnelige stilling.

Dersom ditt firma har en ansatt som trenger bistand til å finne en annen jobb, så tilbyr vi også løsninger for dette, slik at din ansatte får verdifulle verktøy til å søke andre muligheter.


KARRIEREVEILEDNING:

Føler du at du står fast, at du er i en jobb du ønsker deg bort ifra? Eller greier du rett og slett ikke helt å finne ut hvor «skoen trykker»? 

Ta kontakt med oss, og vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg å se situasjonen klarere. Hos oss kan du bestille karriereveiledning på timesbasis via Teams.

 Gi deg selv muligheten til å finne et godt ståsted for veien videre i din karriere.

Vi har egne studentpriser.

                                KARRIERESPESIALISTEN AS - VI HJELPER DEG MED VEIEN VIDERE!